NIEUW – The Lombok Lodge ‘PRIVATE VILLA ESTATE’

29 January 2022

THE LOMBOK LODGE PRIVATE VILLA ESTATE

Project Update
27 januari 2022

NU OPEN VOOR RESERVERINGEN #BOEKNU
Website: https://www.thelomboklodgevillas.com
IG: https://www.instagram.com/thelomboklodge.pool.villas
FB: https://www.facebook.com/TheLombokLodge.Pool.Villas
Whatsapp: https://wa.me/6285100622926

 

HET HOOFDGEBOUW EN DE EERSTE TWEE VILLA’S ZIJN KLAAR

De eerste twee strandvilla’s op het landgoed – #VillaDua en #VillaSolas -, zijn helemaal klaar en nu open voor reserveringen.

De ‘finishing touches’ werden uitgevoerd. Butler Services kregen reeds een degelijke ‘Fine-Tuning’. De Bang & Olufsen Sound Systemen zijn klaar om de toon te zetten. Onlangs hadden we het genoegen onze allereerste officiële gast te verwelkomen. Lees hier de beoordeling van onze eerste gasten >

Architecturale tekeningen van Vittorio Simoni – https://www.thelomboklodgevillas.com/vittorio-simoni
Interieurs door AB Interieurs – https://www.thelomboklodgevillas.com/ab_interiors

 

VILLA DUA – EAST WING
De gloednieuwe luxe, stijlvolle villa combineert het moderne minimalisme van de Italiaanse architect Vittorio Simoni en passie voor perfectie en liefde voor een gestroomlijnde en ‘no-fuzz’ benadering van AB Interiors Knokke/België, met charmante Aziatische invloeden. De villa is weelderig en uitnodigend. De inrichting is elegant in zachte grijstinten. De verlichting is subtiel en chic. Elke villa heeft zijn een privé ‘Coconut-Grove Garden’, voorzien van comfortabele zonnebedden.

De villa werd voorzien van houten schermen om ruimtes te verfrissen met ‘Tropical Sea Breezes’. Gasten kunnen gebruik maken van ‘The Lombok Lodge Hotel Application’ voor de bekende vlotte ‘Lombok Lodge’ hospitality service. Hermès Premium badkamer produkten, in de welbekende chique stijl, zijn beschikbaar om uw verblijf nog exclusiever te maken.

The Lombok Lodge Villa Estate is in lijn met de Feng Shui richtlijnen en de energiestroom is absoluut indrukwekkend.
De stroom van energie die nodig is in deze uitdagende tijden!

Lees meer over Feng Shui op The Lombok Lodge Villa Estate > Read More about Feng Shui at The Lombok Lodge Villa Estate >

 

VILLA SOLAS – WEST WING
Ontdek een gloednieuw niveau van luxe – de verborgen haven van The Lombok Lodge Private Villas – op slechts 15 minuten varen van de Indonesische Gili-eilanden en 10 minuten van The Lombok Lodge Hotel, Medana Bay.

Met uitzicht op de glinsterende oceaan van Lombok’s prachtige Gondang Bay, biedt ‘Villa Solas’ een geweldige keuze voor een luxueus verblijf in Lombok.

Geniet van het exclusieve gebruik van uw privé villa, de prachtige private ‘Coconut Grove’ en tuin, het privézwembad van 20 meter en de onberispelijke service van het Lombok Lodge-team, inclusief persoonlijke chef-kok, privé butler services, kuis diensten en 24-uurs beveiligingsdiensten. Cocoon – 100% Covid-Free – in de privacy en veiligheid van je eigen luxe strandvilla!

 

LEUK WEETJE
Voor ‘The Lombok Lodge Hotel’, Medana Bay, geopend sinds 2010 – #101010 – kozen we voor Lodge Satu (1), Lodge Dua (2), Lodge Tiga (3), etc. – als Lodge Namen/Nummers om de Lodges te benoemen in ‘Bahasa Indonesia’.

Op het Private Villa Estate, we hebben gekozen voor Villa Namen / Numbers in de authentieke Sasak taal; Villa Sekeq (1) – Villa Dua (2) – Villa Telu (3) – Villa Empat (4) – Villa Lima (5)- Villa Enem (6) – Villa Pituq (7) – Villa Baluq (8) – Villa Siwaq (9) – Villa Sepulu (10) – Villa Solas (11)

*Sasak wordt gesproken door de Sasak-bevolking op het eiland Lombok in West Nusa Tenggara, Indonesië, dat tussen het eiland Bali (in het westen) en Sumbawa (in het oosten) ligt. De sprekers tellen ongeveer 2,7 miljoen, ongeveer 85 procent van de bevolking van Lombok. Sasak wordt gebruikt in families en dorpen, maar heeft geen formele status. De nationale taal, ‘Bahasa Indonesia’, is de taal van het onderwijs, de overheid en interetnische communicatie.

 

MEER WEETJES

RUIME ADEMBENEMENDE VILLA’S MET EEN PRACHTIG UITZICHT OP DE OCEAAN
Premium uitzicht op de oceaan gegarandeerd – privé Coconut Grove met comfortabele ligbedden – Ruim, overdekt privé terras – Privé zwembad 20 meter

LUXE TOETSEN
Eigentijds design in zachte grijze kleuren – Hermès badkamer produkten – ‘Pillow Choice’ op aanvraag – Bang & Olufsen Sound systemenZwiesel glaswerk – Lutron verlichtingssysteem – TOTO Sanitair by Hayon – Daikin Luchtafvoersysteem  & AC – Crokery by The Lombok Lodge Hotel Collection

EXCLUSIEF
Het Lombok Lodge Villa Estate is een privé-eigendom zijn, er is geen openbare toegang toegestaan.

Diensten in The Estate Wine Bar & Lounge, evenals het OFYR Mej’O Estate Restaurant zijn exclusief beschikbaar voor gasten van Estate ‘Residents’, Estate Owner & Relatives. Gasten van ‘The Lombok Lodge Hotel’, Medana Bay, zijn welkom voor het diner in het restaurant gedeelte, enkel na online reservatie en afhankelijk van beschikbaarheid.

DE RECEPTIE VAN HET LANDGOED
De ruwbouw van The Private Villa Estate Lobby, hoofdgebouw dat als welkomstruimte zal worden gebruikt, is voltooid. Voor de buitenkant ziet het gebouw er fantastisch uit. Interieurs zullen worden afgewerkt zodra er een positief teken is met betrekking tot de opening van de internationale grenzen.

De Villa Estate Lobby zal bestaan ​​uit The Estate Spa, The Estate Boutique, The Estate Gym, last but not least ‘The Estate Wine Bar & Lounge’ én het #OFYR Mej’O Estate Restaurant.

THE ESTATE WINE BAR
Uw ervaring in The Estate Wine Bar zal net zo adembenemend zijn als de uitzichten. Een brede selectie van gastronomische pasta’s, tapas én heerlijke olijfolie. Opening september 2022.

Giulio di Gropello, eigenaar van Carma Candara Olive Oils en trouwe gast van The Lombok Lodge:
‘…Carma is een organisch permacultuurproject dat in 2000 werd opgericht in de vallei van Civita di Bagnoregio. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door Giulio di Gropello en Gianluca Pizzo, die het eerste verlaten stuk grond met 600 olijfbomen kochten, waar Giovanni Bulgari in 2008 bij kwam. Onze gemeenschappelijke eigenschap was dat we allemaal van de natuur houden en dat we de meest gepassioneerde consumenten van onze producten. Onze missie is om uitmuntendheid te produceren en de natuur te behouden. Vandaag koesteren we 7.000 olijfbomen en 80 hectare akkerland in drie verschillende regio’s: Lazio, Umbrië en Toscane, die samen onze Olijfoliedriehoek vormen…’

En als vanzelfsprekend serveren we ook Top Wijnen en Magnum Bottle Services @ The Estate Wine Bar!
Met trots vertegenwoordigen we diverse gerenommeerde en veelgevraagde merken uit Argentinië, Australië, Chili, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nieuw-Zeeland, Spanje en de Verenigde Staten.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het merendeel van onze wijnen een goede internationale beoordeling hebben volgens Wine Spectator Tasting Notes, Robert Parkers Wine Advocate, of volgens James Sucklings Wine Reports en dat alle wijn in onze eigendommen aankomt in dezelfde perfecte staat als waarin ze hun wijn verlieten. oorsprong. Wijnen worden gekoeld verzonden en opgeslagen in een magazijn met gecontroleerde vochtigheid met een constante temperatuur van 12,5 graden.

OFYR MEJ’O ESTATE RESTAURANT

De verwachtingen bij het bezoeken van een hotel of restaurant zijn drastisch veranderd. Uitstekende service en uitstekend eten zijn de standaard geworden. Tegenwoordig is het de belevingsfactor die telt. Zodoende een geweldige ervaring aan onze gewaardeerde restaurant gasten aan te bieden, is OFYR de nieuwe beste vriend van Chef Jiwa Riga geworden.

Omdat alle geweldige momenten met vuur beginnen, laten we je in het Mej’O Restaurant kennismaken met het nieuwe lid van de OFYR-familie: de OFYR® Tabl’O.

Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het bereiden van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2 – 6 personen. Elke tafel in het stijlvolle, nieuwe Mej’O Restaurant heeft het gemak van zijn eigen grill toestel aan tafel.

Opening september 2022.
* Mej’O >  Meja – Bahasa Indonesia for Table / Tabl’O

  

ESTATE SERVICES

THE ESTATE CLUB CAR
De stijlvolle ‘Estate Club Car’ is gearriveerd uit Jakarta!

We hopen dat u net zoveel van de Club Car zult houden als wij!
DE LANDGOED HELIPAD

De constructies van het Private Helipad – gelegen nabij de Estate Gate – zullen medio februari 2022 starten. Het wordt het mooiste helikopterplatform van Indonesië, gelegen in het midden van de rijstvelden.

THE ESTATE GYM
Privé yogasessies, aan de rand van de oceaan en nog veel meer om je gezond te houden tijdens je verblijf
De gloednieuwe Estate Gym zal uitgerust worden met state-of-the-art fitnessapparatuur.

DE BIOLOGISCHE TUIN VAN HET LANDGOED
Geïnspireerd door onze gasten en de toenemende vraag naar gezonde en zelfs plantaardige maaltijden, creëerde Executive Chef Jiwa Raga ‘The Estate Organic Garden’.

Onze gekoesterde biologische tuin is rijk aan fruit, verse tuingroenten en exotische kruiden. We produceren zelfs ons eigen ‘vloeibare goud’ – Lees meer over de honing produktie op The Villa Estate >

Proef de versheid van zelfgekweekte rucola, strandsla, salade, pepers, basilicum, bananen en meer in al onze restaurants. Omdat er geen chemische meststoffen of pesticiden worden gebruikt, zijn we er trots op een gezonde oogsten te kunnen produceren, onder de groene vingers van ons toegewijde tuinteam. Boek zeker een rondleiding samen met onze gepassioneerde Executive Chef, Pak Jiwa Raga, tijdens uw verblijf op The Estate!

 

NU SUPER OPENINGSDEALS
Inbegrepen in het accommodatie tarief:

A-la-carte Ontbijt en Fine Casual Dining Experience, geserveerd in de privacy van uw eigen villa of in één van onze restaurants – Private Butler Services – Private Chef Services – Tweemaal daagse schoonmaak – Gratis mineraalwater en WiFi op de kamer – Hermès Badkamer Produkten

Boek nu > https://www.thelomboklodgevillas.com/rates

THE SOUNDS OF SILENCE
Gegarandeerd een ontspannen verblijf, zonder constructie lawaai. De landoppervlakte van The Estate is 2 hectare, ongeveer 5 ares. Het perceel landgoed bestaat uit een Oost Wing en een West Wing. Tijdens bouwwerkzaamheden in de Oost Wing zijn de villa’s in de West Wing geopend voor gasten. Tijdens bouwwerkzaamheden in de West Wing zijn de Villa’s in de East Wing geopend voor onze gasten.

FLEXIBILITEIT – 100%
Sinds de uitbraak van het Coronavirus houden we de situatie nauwlettend in de gaten en doen we er alles aan om je te helpen met je aanstaande reisplannen. De veiligheid en het welzijn van onze gasten en collega’s is een van onze topprioriteiten. In het licht van de recente gevallen van coronavirus begrijpen we de zorgen rond reizen in deze tijd volledig.

RESERVERINGEN
We raden ten zeerste aan om via onze eigen website te boeken voor de meest flexibele annulerings voorwaarden.

Gezien COVID-19 begrijpen we de zorgen rond het boeken van een vakantie in deze tijd volledig. In deze onzekere tijden hebben we ons annuleringsbeleid aangepast; nieuwe reserveringen gemaakt voor verblijven tot september 2022 – kunnen op elk moment worden uitgesteld zonder annuleringskosten.

Op het moment van reserveren is een niet-restitueerbare aanbetaling van 25% vereist. Als u liever annuleert, wordt uw aanbetaling ingehouden als tegoed voor een toekomstige reservering. Houd er rekening mee dat uw nieuwe reservering onderhevig is aan onze kamerbeschikbaarheid en toepasselijke accommodatie tarieven tijdens de nieuwe periode van uw voorkeur.

ANNULERING & HERBOEKEN
Reserveringen geboekt op onze website kunnen eenvoudig worden aangepast en uitgesteld. Aarzel niet om contact op te nemen met ons reservatie team via reservation@thelomboklodge.com voor verdere informatie en / of reservaties.

Soft Opening van november 2021 tot november 2022
Grand Opening The Lombok Lodge Private Villa Estate – 02.12.22

Boek nu je zomervakantie & geniet van ‘Luxe met Korting’!

 

Ben
Owner The Lombok Lodge Hospitality ®
Whatsapp: https://wa.me/32477296093

Related posts

Brand New Private Villa Estate by The Lombok Lodge

29 January 2022

PROJECT PROGRESS Updated 26th of January 2022 NOW OPEN FOR RESERVATIONS Web: https://www.thelomboklodgevillas.com IG: https://www.instagram.com/thelomboklodge.pool.villas FB: https://www.facebook.com/TheLombokLodge.Pool.Villas Whatsapp: https://wa.me/6285100622926   FIRST TWO VILLAS READY The first two Beach Villas at the Estate – #VillaDua and #VillaSolas are 100% ready and now open for reservations. Finishing..

The Lombok ‘Tree of Life’

29 January 2022

DO YOU KNOW? That we have about 200 beautiful Coconut Trees at The Lombok Lodge brand new Private Villa Estate, Gondang Village? Welcome to your  Private Coconut Grove of your Beach Villa at The Lombok Lodge Private Villa Estate! The Coconut Tree is just an..

Another Year, Another Valentine’s Day

29 January 2022

Valentine in Lombok –  If you want to do something really special for the one you love, consider Valentine’s Day this year in Lombok, one of the most beautiful islands in Indonesia. Here is a little inspiration from us at The Lombok Lodge Hotel to pamper..